RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă un amical între Pandurii II și Minerul Mătăsari

/ 20 ianuarie 2012

Echipele gorjene au ales să joace cât mai multe jocuri amicale în această perioadă și, chiar dacă au mai jucat o dată miercuri, Pandurii II Târgu Jiu și Minerul Mătăsari se vor întâlni din nou sâmbătă la Târgu Jiu.

„Am stabilit încă un joc amical cu Pandurii II la Târgu Jiu pentru mâine de la ora 11:00, pe terenul sintetic, miercuri, de la aceeași oră vom juca un amical la Motru cu Minerul Motru, iar vinerea viitoare vom face un joc și cu Jiul Petroșani, dar nu am stabilit unde se va juca acest meci. Vom vedea și cum va fi vremea atunci, probabil vom juca undeva unde este și un teren sintetic”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Adelin Șolea, directorul sportiv al celor de la Minerul Mătăsari. Acesta a mai spus că încă nu s-a stabilit lotul, antrenorul Nicolae Ungureanu urmând a stabili în perioada următoare cine vine și cine va pleca: Avem 4-5 jucători în probe. Probe este poate prea mult spus pentru că unii sunt jucători de liga a II-a și nu sunt jucători care să dea probe la noi, dar a trebuit să-i vedem și noi la lucru. Antrenorii vor hotărî cine va veni și apoi putem spune și cine va pleca de la Minerul Mătăsari”, a mai spus Șolea. Acesta a precizat că echipa mătăsăreană va avea un stagiu de pregătire la Herculane în perioada 31 ianuarie – 10 februarie.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.