RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii – Karlsruher 0-1 (0-1)

/ 19 ianuarie 2012

Pandurii a pierdut primul joc disputat în Antalya, scor 0-1 (0-1) , în fața nemților de la Karlsruher.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru echipa condusă de Petre Grigoraș, Karlsruher reușind să deschidă scorul în minutul 2, iar din minutul 18 Cardoso a văzut cartonașul roșu după ce a reacționat lovindu-și adversarul după un fault suferit. Protocolul întâlnirii a permis înlocuirea lui Cardoso, Grigoraș trimițându-l pe teren pe Ionuț Rada. Până la final niciuna dintre echipe nu a mai reușit să înscrie, așa că meciul s-a încheiat cu înfrângerea Pandurilor, care au șansa unei revanșe în fața echipelor germane în următoarele două jocuri de verificare, cu Energie Cottbus și MSV Duisburg.

Petre Grigoraș a început meciul cu următorul unsprezece: Lazar – Rusu, Viera, Cardoso (min. 18 I. Rada), Vlad – Voiculeț, Pintilii, Nistor – Grigoraș, Matulevicius, Batin. În partea a doua a meciului, Grigoraș a schimbat liniile introducând o echipă formată din Horvat – Popete, Tătaru, I. Rada, Brata – Neagu, Avramescu, Unguru (R. Dumitru) – Bucur, Lemnaru, C. Cristea.

Nemții de la Karlsruher au jucat cu o echipă mai puțin experimentată, echipă din care a lipsit și fostul jucător al celor de la Steaua și CFR Cluj, Ionuț Rada, acesta făcând parte din echipa cu care Karlsruher a jucat de la ora 18:00 contra celor de la Inter Baku.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    nu-i nimik baietii capul sus!!!!

  • dan spune:

    din pacate la capitolul mijlocasi si atacanti laterali suntem cam varza si vom improviza din plin in returul de campionat…..
    oare condescu nu si-a mai taiat din profit(bonus) pt ceva jucatori…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.