RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Convocarea lui Voinea, motiv de mândrie pentru panduri

/ 19 ianuarie 2012

Împrumutat în vară pentru un sezon la Gloria Bistrița, Albert Voinea a avut parte de un tur foarte bun în tricoul echipei ardelene, iar evoluțiile sale nu au trecut neobservate.

Selecționerul Emil Săndoi a decis să-l convoace pe Albert Voinea pentru turneul naționalei under 20 ce va avea loc în perioada următoare în Antalya, fapt care îl face mândru pe președintele executiv al Pandurilor: „Am aflat de convocarea la lotul național de tineret a jucătorului nostru, împrumutat la Gloria Bistrița, Albert Voinea. El este convocat la naționala de tineret pentru stagiul din Antalya, ne bucură acest lucru și suntem mândri pentru că este un jucător format și crescut la centrul de copii și juniori ai clubului Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru site-ul oficial al Pandurilor. Acesta spune că împrumutarea jucătorilui la Gloria Bistrița a fost o mișcare inspirată care a dat roade: „Am ales varianta împrumutului lui Voinea la Bistrița, și cred că am făcut bine, pentru a-i oferi șansa să joace în eșalonul doi. Este un jucător tânăr care astfel acumulează jocuri în picioare și astfel, când va reveni la Târgu Jiu, probabil după împrumutul la Gloria Bistrița, va fi un alt jucător, cu o altă valoare, cu jocuri în picioare, cu goluri marcate. Are deja cinci goluri marcate pentru Gloria și avem mari speranțe ca în viitor să devină un jucător de bază la Pandurii Târgu Jiu”.

Eugen Pîrvulescu mai spune despre convocarea lui Voinea că este o confirmare a muncii bine făcută la centrul de copii și juniori de la Pandurii: „Ne bucurăm pentru că este din Gorj, este un jucător crescut și format de Pandurii. Iată că Pandurii produce în continuare jucători buni. După Marian Pleașcă și Constantin Grecu, care și el este format de clubul nostru, unde a venit de junior, și Albert Voinea încearcă să-și facă loc încet, încet în loturile naționale ale României”, a mai spus oficialul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.