RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș este încrezător înaintea meciului cu Dinamo: „Începe balul!”

/ 19 ianuarie 2012

Energia va relua campionatul Diviziei A de handbal masculin cu un meci în deplasare, la Călărași, contra celor de la Dinamo, meci pe care Liviu Andrieș crede că echipa sa are forța de a-l câștiga.

„Începe balul. Vineri avem meci la Călăraşi și, ţinând cont prin ce am trecut în această iarnă din punct de vedere medical la nivel de lot, e un meci greu, dar, simţind pulsul băieţilor la antrenament, cred că vom reuşi. Şansele pe care le văd eu acum, avem 60% şanse la victorie. Deşi la prima vedere nu pare aşa, eu după ce am simţit în ultimele zile. Probabil vom juca bine şi vom câştiga. Putem câştiga prin dorinţă şi unitate de grup. Chiar dacă ne va lipsi Păiuş sper să fie salvatoare soluţiile găsite şi să câştigăm. Dar va fi un meci foarte-foarte greu. Îmi doresc să iasă cu scântei, cu pumni, important să câştigăm nu contează cum”, spune Andrieș despre meciul cu care Energia revine în campionat după pauza de iarnă. Tehnicianul Energiei mai spune că știe și care este calea care ar asigura victoria echipei sale: „Dinamo e o echipă agresivă, pun accentul pe apărare, au jucători cu experienţă şi care se apără agresiv şi exact. Trebuie să-i evităm şi să-i păcălim şi îi putem face printr-o apărare bună urmată cu faza a doua, repunere şi contraatac”, a explicat Andrieș.

Meciul dintre Dinamo Municipal Călărași și Energia Pandurii Târgu Jiu se va disputa la Călărași, vineri, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.