RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Campionatul primează”

/ 18 ianuarie 2012

Aflat în preajma reluării campionatului, dar și destul de aproape de meciurile din Cupa Cupelor, Liviu Andrieș spune că prioritare la Energia vor fi meciurile din competiția internă.

„Campionatul primează acum. Trebuie să punem campionatul în faţă. Vedem până la meciul cu Benfica cum vom ieşi din cele trei meciuri din campionat. Dacă vom avea moral bun, vedem cum tratăm şi meciul din Europa. Ca şi obiectiv o victorie cu Benfica acasă, ar fi un mare rezultat”, a declarat Andrieș despre modul în care echipa gorjeană își canalizează energiile. Tehnicianul Energiei spune că ideal ar fi ca echipa sa să reușească un meci foarte bun în partida tur și să obțină un succes care să-i asigure prezența în turul următor, dar acest lucru pare a fi doar un miraj având în vedere forța pe care o arată în ultimii ani echipele de top din Portugalia: „Bine ar fi să ne calificăm din manşa tur, dar e foarte greu. O victorie ar fi extraordinară la ce am văzut la Benfica la ce nivel e campionatul portughez”.

Pentru a pregăti cât mai bine meciul cu lusitanii, Andrieș are ca material de studiu un meci înregistrat și dorește să mai vadă, împreună cu elevii săi, încă unul în direct: „Avem o înregistrare cu ei într-un meci de campionat. Sâmbătă au meci cu Madeira în Cupa Portugaliei şi e la TV, şi îl vom urmări. Dar până la acel joc trebuie să facem faţă meciurilor din campionat”, a mai spus Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.