RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș este mulțumit de nivelul atins de jucătorii săi în perioada de pregătire

/ 17 ianuarie 2012

Cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului și după ce a fost nevoit ca mare parte din perioada de pregătire să o facă cu un lot înjumătățit, Liviu Andrieș este mai optimist în ceea ce privește partida de vineri decât în urmă cu câteva zile.  

„Sunt destul de mulțumit de evoluția noastră de la Timișoara. Am luat acest turneu ca pe un antrenament, jucătorii au răspuns bine și pot spune că acum sunt mai optimist în ceea ce privește meciul de la Călărași decât înainte de plecarea la Timișoara. La meciul cu U Cluj am avut o singură rezervă pentru jucătorii de câmp, pe Geică, așa că evaluez acest meci doar prin prisma efortului fizic depus de jucători”, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieș. Acesta speră ca până la ora meciului cu Dinamo, de la Călărași, jucătorii săi să fie ocoliți de probleme, astfel încât Energia să se prezinte cu un lot cu pierderi minime: „Ilieș a răcit, dar cred că poate evolua vineri. În acest moment doar Păiuș mai este pe lista jucătorilor de care nu mă pot folosi, alături de Giotoiu. Păiuș va termina chiar vineri perioada de repaus total pe care i-au prescris-o doctorii, apoi rămâne să vedem cum se simte și cât de repede va putea reveni”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.