RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjes și Stromajer și-ar putea găsi astăzi noi echipe

/ 16 ianuarie 2012

Pandurii speră să rezolve astăzi problemele lui Stojan Vranjes și Jaka Stromajer, în această seară urmând a avea loc discuții și cu impresarul celor doi, Zvonko Milojkovic.

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu spune că încă un există nicio ofertă concretă, ci doar un interes manifestat de unele grupări din Liga I: „Deocamdată nu pot să spun că avem vreo ofertă oficială, scrisă. Sunt doar simple discuții, Astra, Oțelul, Dinamo, Vasluiul s-au arătat interesate, dar rămâne să vedem dacă se va finaliza ceva”. Marin Condescu  confirmă faptul că astăzi vor exista discuții și cu Zvonko Milojkovic: „Avem oferte de la Astra Ploieşti, Oţelul Galaţi şi FC Vaslui pentru Stromajer şi Vranjes. Astăzi, la ora 15:00, l-am invitat la Bucureşti pe impresarul celor doi să găsim soluţii. Păcat şi de ei să fie suspendaţi pentru că au vârsta la care pot să dea randament maxim. În 2011 ei au jucat la un nivel foarte bun. Găsim soluţii să fie bine şi pentru club şi pentru jucători. Noi le oferim această posibilitate. Dacă şi impresarul lor va fi de acord atunci am avea linişte la Pandurii. Vine de la Belgrad cu avionul, iar asta înseamnă că doreşte şi el să rezolve situaţia”, a declarat, pentru Gazeta de Sud, președintele clubului gorjean.

În vreme ce Stromajer se află încă acasă, în Slovenia, Stojan Vranjes, exclus de Grigoraș de la prima echipă, s-a antrenat și în această dimineață la Târgu Jiu, la Pandurii II.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.