RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș nu se teme de tinerețea jucătorilor săi

/ 16 ianuarie 2012

După plecarea lui Chiricheș la Steaua, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș, nu a cerut conducerii aducerea unor jucători defensivi considerând că se poate baza și pe tinerii promovați de la echipa a doua.

Rusu, Viera, Cardoso și Vlad pare a fi linia defensivă cu care Pandurii va ataca partea a doua a campionatului, însă fiind vorba de retur și, implicit de mai multe situații ce pot implica suspendări, ca să nu mai vorbim de nedorite accidentări, rezervele fundașilor vor avea mari șanse de a prinde multe minute și chiar meciuri în finalul campionatului. Grigoraș spune că nu se teme să-I folosească pe Rada și Tătaru, jucători pe care i-a promovat în prima echipă încă din sezonul trecut: „Nu o să fie niciun fel de problemă cu aşa-zisa tinereţe a unora dintre jucători. Păi, de exemplu, Rada e mai mare la vârstă decât Chiricheş. Deci pică varianta cu tinereţea, rămâne poate doar aceea legată de experienţă. Apoi cred că la fiecare din echipa asta le vine rândul să joace, iar poate acum i-a venit rândul lui Rada să demonstreze că merită încrederea acordată, că merită să joace în Liga I”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Tătaru, sub rezerva faptului că a fost victima unei accidentări ce l-a ținut multă vreme departe de gazon, alături de Florin Popete și a doua rezervă de portar, Horvat, sunt singurii jucători din lotul Pandurilor ce nu au bifat nici măcar un minut în Liga I în acest sezon, iar Rada a prins un singur minut pe teren în acest campionat.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.