RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari va face miercuri vizita medicală la Severin

/ 15 ianuarie 2012

Elevii lui Cătălin Trofin s-au reunit, au jucat deja primul meci amical, se pregătesc de vizita medicală și au stabilit deja datele cantonamentului din această iarnă.

Jiul Rovinari se va deplasa miercuri la Drobeta Turnu Severin, acolo unde jucătorii vor efectua vizita medicală, iar pentru joi și sâmbătă au fost fixate încă două jocuri de verificare. Joi, la Rovinari, se va juca un nou amical cu Pandurii II, de la ora 11:00, iar sâmbătă echipa rovinăreană va primi vizita celor de la CFR Marmosim Simeria, meciul urmând a se juca fie la ora 11:00, fie la ora 12:00, în funcție de dorința celor de la Simeria.

Pe 24 ianuarie, Jiul Rovinari va merge la Herculane în cantonament, iar echipa gorjeană a stabilit deja un meci amical în zonă: „Am căzut la o înțelegere cu echipa din Caransebeș pentru a juca în acea perioadă un meci de verificare. Cel mai probabil pe 2 sau pe 3 februarie. De asemenea, este foarte posibil să jucăm la Herculane și un meci cu cei de la Minerul Mătăsari, care vor efectua și ei un cantonament acolo”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

După primul meci amical disputat în 2012, Trofin spune că a fost mulțumit deși echipa sa a pierdut: „Scopul nostru a fost altul, am urmărit la lucru mai mulți jucători tineri, jucători aflați în probe. Am fost foarte mulțumit de Stoian, Tudorache și Filipescu, jucătorii de la prima echipă care au jucat și care și-au făcut datoria pe teren. De asemenea, mi-au plăcut și Costescu și Popovici, jucători care vor mai rămâne în probe la noi și în perioada următoare”, a mai declarat antrenorul Jiului Rovinari. Costescu este un fost jucător de la Pandurii, mare speranță a fotbalului gorjean la un moment dat, dar care a avut parte de o accidentare serioasă care l-a scos din circuit o bună perioadă de timp, în vreme ce Popovici este un tânăr atacant care a fost pe la Victoria Brănești și Universitatea II Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.