RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cantonament la Târgu Jiu pentru Pandurii II

/ 15 ianuarie 2012

În prima perioadă a pregătirii returului, Pandurii II va continua să se antreneze la Târgu Jiu, antrenorul Florin Bejinariu având posibilitatea de a-și băga elevii într-un cantonament de o săptămână.

„Vom face un cantonament la Târgu Jiu în perioada 20-27 ianuarie, la Hotel Gorj. Avem toate condițiile aici pentru pregătire și recuperare. Prima echipă este plecată în această perioadă în Antalya așa că vom avea acces la bazin, saună și sala de forță, adică tot ceea ce ne trebuie în acest moment pentru pregătirea de iarnă. Din  2 februarie, este posibil să plecăm și noi în cantonament în Antalya, alături de prima echipă”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Viorel Cioară, organizatorul de competiții al celor de la Pandurii II.

În acest moment, Pandurii II testează o serie de jucători noi, unul dintre aceștia, Silviu Afrem de la Dunărea Calafat, reușind chiar să înscrie în amicalul cu Jiul Rovinari. Celelalte nume noi de la Pandurii II sunt Băița, jucător care a evoluat la FC Drobeta Turnu Severin, Tomescu și Răcăreanu de la Oltchim, Vlăduți, de la CSM Râmnicu Vâlcea, și Beloescu, de la Gloria Reșița.

Pandurii II va continua să se pregătească și să susțină meciuri amicale, miercuri de la ora 11:00 urmînd a întâlni pe Minerul Mătăsari, la Târgu Jiu, iar joi, de la aceeași oră, dar la Rovinari, cu Jiul.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.