RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari începe testele cu un amical cu Pandurii II

/ 13 ianuarie 2012

Jiul Rovinari va juca sâmbătă dimineață un prim joc amical în 2012, acesta disputându-se la Târgu Jiu,l în compania echipei secunde a celor de la Pandurii.

Tehnicianul rovinărenilor spune că acest meci îl va folosi pentru a se lămuri de potențialul unor jucători de la echipa a doua pe care vrea să-i ia la pregătire cu echipa mare până la plecarea în cantonament, precum și a jucătorilor care vor susține probe la Jiul Rovinari în această iarnă. „Barbălungă, Trocan și Goșa sunt jucători de la echipa a doua de care vreau să mă lămuresc dacă mă pot baza sau nu pe ei la prima echipă, Săulescu, de la Pandurii II, este și el în probe la noi, la fel cum este și Costescu, ultima dată jucător la Ralbex. Mai trebuie să vină și un atacant de 20 de ani de la Craiova, pe lângă ei voi mai folosi și alți jucători tineri pe care îi am în lot, precum Stoian sau Tudorache”, a declarat Cătălin Trofin, antrenorul jiului, pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai declarat că deocamdată nu sunt multe modificări în lot: „Va pleca mai mult ca sigur Romeo Rădoi. Am vorbit cu el, are o vârstă și își dorește să joace și mai multe șanse ar avea la alte echipe. Are oferte de la Turceni și Țicleni și va alege ce este mai bine pentru el. În plus, el va rămâne la noi cu o grupă de copii pe care să-i antreneze. O posibilă plecare ar putea fi cea a lui Trașcă, acesta fiind în acest moment în probe la Gloria Bistrița. Acum de el depinde dacă va reuși sau nu să-i convingă pe cei de la Gloria”, a mai spus Trofin.

La echipa din Rovinari au revenit la pregătire și doi jucători ce au avut probleme medicale în finalul turului, Cârciumaru și Vulpe: „Cârciumaru a fost suspect de ruptură a ligamentelor, dar nu a fost așa și a început deja alergările și tot fără minge a început să lucreze și Vulpe, care a avut o recidivă după o ruptură suferită în tur”, a mai declarat antrenorul Jiului Rovinari, Cătălin Trofin.

Partida amicală dintre Pandurii II și Jiul Rovinari se va disputa sâmbătă dimineața, de la ora 10:30, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.