RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic nu vrea presiune pe jucători

/ 12 ianuarie 2012

Slobodan Nikolic spune că meciul cu Gaz Metan Mediaș reprezintă o bună oportunitate de a lua o opțiune serioasă pentru play-off, dar nu trebuie privit ca unul de a fi sau a nu fi.

„Este foarte important să câștigăm. Dacă învingem sâmbătă, atunci avem 80% șanse să jucăm în play-off. Nu este un meci capital, dar este foarte important. Avem un program foarte bun, iar dacă învingem sâmbătă va fi un bonus foarte bun pentru noi. Avem apoi deplasare la Ciuc, apoi așteptăm Craiova acasă, deci avem un program relativ bun”, a declarat Slobodan Nikolic despre meciul ce va avea loc sâmbătă la Târgu Jiu.

Acesta atrage atenția că ar putea fi periculos ca jucătorii săi să înțeleagă că partida cu Gaz Metan Mediaș ar avea un caracter decisiv: „Nu vreau să repetăm situația de după meciul câștigat la Cluj. Nu vreau să pun o prea mare presiune pentru a nu se întâmpla ca la meciul cu Oradea. Trebuie să înțelegem că dacă învingem este un mare, mare plus pentru noi. Dacă nu învingem, mai avem și alte șanse. La meciul cu Oradea a fost o prea mare presiune pe jucători. Cine spune acum că trebuie să câștigăm cu Mediașul? Nimeni! Toată lumea știe ce echipă este cea din Mediaș, ce buget au, care sunt salariile, ce bani primesc Zigeranovic sau Tomeljak, de patru ori mai mult decât primește, de exemplu, Kljajevic. Urmărind dubla Mediașului din cupă cu CSM, aceștia din urmă ne-au dat o formulă pentru a putea câștiga meciul cu Mediașul. Au fost conduși cu 19 puncte și au revenit. Trebuie să jucăm non stop. Să nu ne oprim nicio secundă!”, a mai declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.