RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Goleador din Serie B braziliană propus Pandurilor – VIDEO

/ 12 ianuarie 2012

Sport in Gorj va prezentat zilele trecute unul dintre jucătorii propuși Pandurilor, pe Tiago Targino, un jucător ofensiv de care se pare mai sunt interesate în acest moment și alte grupări din Liga I, informație apărută și în ediția online a cotidianului A Bola.

 

Astăzi vă propunem spre vizionare un vârf care este de asemenea propus spre un transfer la Pandurii. Lincom a jucat ultima dată la Bragantino, echipă care a încheiat ultimul sezon în Serie B braziliană pe locul șase, atacantul carioca trecându-și în cont 20 de goluri în cele 27 de meciuri jucate în tricoul acestei echipe. Lincom are 27 de ani și o statură de invidiat, 1,92 m și 95 de kg.

Pe aceeași filieră, la Pandurii puteau ajunge Marcelo, fundașul celor de la PSV Eindhoven, refuzat de echipa gorjeană în 2009, Bruno Lopes, ajuns în J-League unde a marcat sezonul trecut 13 goluri, dar și Mike Havenaar, internaționalul japonez de origine olandeză care, după ce a marcat 17 goluri în campionatul trecut în J-League, a semnat în această iarnă cu Vitesse Arnhem.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.