RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vede echipa acoperită în defensivă

/ 11 ianuarie 2012

Plecarea lui Chiricheș la Steaua este regretată de Grigoraș, dar nu este văzută și ca un capăt de țară de antrenorul Pandurilor, acesta considerând că jucătorii pe care îi mai are în lot îi pot suplini cu succes lipsa.

„Chiar dacă Chiricheş a fost un jucător foarte important şi îi urez multă baftă la Steaua şi sunt convins că va juca foarte bine, avem soluţii, Cardoso, Rada. Sunt jucători care vin din urmă, jucători tineri, nu o să fie nici un fel de problemă acolo. Mai rău stăm la faza ofensivă, unde nu avem dubluri pe posturi prin plecarea lui Stromajer şi accidentarea lui Băcilă”, a declarat Grigoraș despre felul cum vede organizarea echipei sale în baza jucătorilor pe care îi are deja la dispoziție și la care nu mai dorește întăriri.

Dacă apărarea este un compartiment la care consideră cu nu mai trebuie aduși jucători, Grigoraș spune că lucrurile stau altfel în atac, acolo unde mai are nevoie de unul sau doi jucători pentru că nu vrea să mai fie nevoit să reprofileze jucători pentru a acoperi posturile din ofensivă: „Nu o să mai improvizez, o să încercăm să găsim jucători. Am improvizat în tur, când nu aveam ce face, dar sigur nu o voi face şi acum. Cardoso nu o să mai joace acolo pentru că nu e postul lui. A fost o improvizaţie şi el a acceptat să joace acolo, faţă de alţii care nu puteau să joace. Măcar a încercat şi uneori a și dat satisfacţie”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.