RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia se pregătește pentru turneul de la Timișoara

/ 11 ianuarie 2012

În perioada 13-14 ianuarie, Energia Pandurii Târgu Jiu va participa la un turneu la Timișoara, turneu dotat cu Cupa Banatul.

„Am terminat un prim ciclu de pregătire fizic, acum intrăm în perioada de jocuri. Vineri și sâmbătă jucăm la Timişoara unde avem un turneu puternic cu echipa gazdă, Reşiţa şi Clujul. Ne deplasăm să continuăm pregătirea pentru aceste jocuri, deşi la nivelul lotului avem ceva probleme. Sper ca uşor-uşor aceste probleme se vor remedia, iar de luni să intrăm pe ultima linie dreaptă cu pregătirea şi să pregătim debutul campionatului. Sper să nu se mai accidenteze careva pe la Timişoara. Acesta este lotul, mergem în continuare şi căutăm soluţii pentru a avea rezultate bune. La Timişoara nu vor juca Păiuş, Vali Popescu, Mazilu, Mledenciu care e la lot”, a declarat Liviu Andrieș despre programul echipei sale în perioada următoare. Acesta spune că la Timișoara nu va pune accent pe rezultat: „Urmăresc să continuăm pregătirea şi să vedem unde ne aflăm din punct de vedere fizic. Întâlnim trei echipe puternice, rezultatele nu mă interesează prea mult, mă interesează alte lucruri. Rezultatele mă vor interesa din 20 ianuarie”, a mai spus Andrieș, tehnicianul Energiei făcând cunoscut faptul că primul meci oficial al gorjenilor din 2012 se va disputa vineri, 20 ianuarie: „Am primit o adresă prin care am fost anunțați că pe 20 jucăm contra lui Dinamo, de la ora 18:00, la Călăraşi”.

Cupa Banatul 13-14 ianuarie Timișoara

Vineri
Ora 16:30 CS Caraș Severin – Energia Pandurii Târgu Jiu
Ora 18:30 Poli Timișoara – U Transilvania Cluj

Sâmbătă
Ora 09:30 U Transilvania Cluj – CS Caraș Severin
Ora 11:30 Energia Pandurii Târgu Jiu – Poli Timișoara

Ora 16:30 U Transilvania Cluj – Energia Pandurii Târgu Jiu
Ora 18:30 Poli Timișoara – CS Caraș Severin

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.