RSS post comments feeds rss email feeds twitter

20 de panduri s-au antrenat azi sub comanda lui Grigoraș

/ 11 ianuarie 2012

20 de jucători au participat la primul antrenament al Pandurilor din 2012, Viera, Batin și Maxim au lipsit fiind însă învoiți de tehnician, Cardoso va sosi în România abia sâmbătă, iar Băcilă și Pleașcă sunt încă în perioada de recuperare după accidentările suferite.

În afara acestora, Pandurii îi mai are sub contract pe Vranjes, care a venit la reunire, dar a fost redirecționat spre echipa a doua după conflictul avut cu Petre Grigoraș, și pe Stromajer, care a părăsit echipa din luna noiembrie, însă niciunul dintre aceștia nu pare a mai avea vreo șansă de a continua cu gruparea târgujiană.

La primul antrenament al Pandurilor au participat portarii Mingote, Lazar și Horvat și jucătorii de câmp Rusu, Rada, Tătaru, Al. Vlad, Popete, Voiculeţ, Pintilii, Nistor, Cristea, Avramescu, Alexandru Neagu (venit în probe de la echipa de tineret a celor de la Real Murcia), Roberto Dumitru (de la Pandurii II), Daniel Unguru (de la Pandurii II), Lemnaru, Al. Grigoraş, Bucur și Brata. Cardoso va face joncțiunea cu colegii săi la București, înaintea plecării în stagiul din Antalya, în vreme ce Viera, Maxim și Batin acuză unele probleme de sănătate. Viera are o problemă la genunchi încă de la ultima partidă de campionat, la fel cum și Maxim are probleme la metatarsiene, în vreme ce Batin are o puternică răceală pulmonară.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.