RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II Târgu Jiu s-a reunit și are noutăți în lot

/ 10 ianuarie 2012

Pandurii II Târgu Jiu s-a reunit ieri, gruparea târgujiană din Liga a III-a anunțând deja și trei transferuri efectuate.

Echipa a doua a Pandurilor a avut un tur de campionat sub posibilități, echipa antrenată de Florin Bejinariu terminând prima parte a sezonului pe locul 14 cu doar 12 puncte, lucru care i-a făcut pe conducători să ia decizia de a aduce în această iarnă și câțiva jucători cu experiență. Astfel, la Pandurii II Târgu Jiu a fost readus Alexandru Vlăduți, care a evoluat în turul campionatului la CSM Râmnicu Vâlcea, în liga a II-a, iar de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au fost aduși doi tineri de perspectivă, Ștefan Răcăreanu și Petruț Tomescu. O altă revenire în echipa târgujiană este cea a lui Ionuț Constantin, care a părăsit Săgeata Năvodari, acolo unde nu a reușit să prindă echipa în liga secundă. O altă achiziție a celor de la Pandurii II ar putea fi atacantul Beloescu, de la Gloria Reșița, tânărul născut în 1991 fiind în probe în perioada următoare, Florin Bejinariu urmând a decide dacă va fi sau nu păstrat.

Cum niciun jucător nu a plecat de la Pandurii II în această iarnă, lotul aflat la dispoziția lui Florin Bejinariu îi mai cuprinde pe Mutu, Popescu, Chibulcutean, Dobroiu, Oiță, Diaconu, Găman, Gavrilescu, Dănăricu, Băloi, Unguru, Roberto Dumitru, Brandibur, Frățilescu, Săulescu, Golea, Fărcășanu, Frunză, Drăgoi, David, Vuculescu și Petrache.

Deocamdată echipa se va pregăti la Târgu Jiu, o decizie în privința efectuării cantonamentului de iarnă urmând a fi luată ulterior, primul joc amical disputându-se sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, în compania celor de la Jiul Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.