RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic este îngrijorat de forma jucătorilor săi

/ 10 ianuarie 2012

Slobodan Nikolic nu este mulțumit de nivelul atins de jucătorii săi la meciurile amicale disputate în compania echipei din Craiova, asta chiar dacă echipa sa a reușit să se impună în ambele întâlniri.

Tehnicianul plav al Energiei spune că a dorit să joace aceste meciuri amicale tocmai pentru a le oferi unora dintre jucători posibilitatea de a reintra în ritm: „Am vorbit cu prietenii de la Craiova şi am ceut două meciuri amicale, în special pentru Darby şi Troupe care au venit mai târziu la pregătire. Am câştigat două meciuri care au ajutat mai mult Craiova decât pe noi”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta spune că jucătorii săi au fost departe de a-l mulțumi prin jocul prestat, și este îngrijorat în perspectiva meciului cu Gaz Metan Mediaș: „Darby a venit sâmbătă, dar este destul timp până la meciul cu Mediaş. Are nevoie de timp de acomodare. Nu sunt satisfăcut de Stefan, Mocanu, Gliga, Guţoaia, Steffel. Sunt îngrijorat în perspectiva meciului cu Mediaş, o echipă experiemntată. Au fost situaţii pe care nu le-am înţeles cu Craiova şi sunt motive de îngrijorare”. Nikolic mai spune și că una dintre cauze ar putea fi faptul că jucătorii sunt în urmă cu plata salariilor: „Înţeleg că salariile au întârziat, dar ce pot să fac eu, să stau pe bancă să nu mă mai ridic? Nu ştiu ce să cred despre jucători. În primul joc am evoluat foarte bine 20 de minute, în cel de-al doilea s-a întâmplat ceva. Chiar dacă salariile sunt întârziate cu două luni trebuie să jucăm pentru că salariile vor veni, poate mâine, poate înainte de meciul cu Mediaş”, a mai comentat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.