RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vrea doar să antreneze

/ 9 ianuarie 2012

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, știe exact care-i sunt atribuțiile și responsabilitățile la echipa pe care o antrenează și spune că de aducerea jucătorilor la echipă trebuie să se ocupe alții.

“Puteţi să precizaţi cu litere mari, de tipar: Eu sunt antrenor la Pandurii, nu sunt impresar sau scouter! Pot să-mi dau cu părerea vis-à-vis de unii jucători de care avem nevoie, dar nu o să fac vreodată lobby pentru vreun jucător sau să iau direct un fotbalist de pe DVD-uri. Asta nu se va întâmpla. Eventual o să meargă cineva să urmărească jucătorii mai interesanţi sau eu o să-i pot urmări la 2-3 jocuri de verificare în Antalya. Nu am discutat personal cu niciun jucător din Liga I în vederea unui transfer, dar nu pot să spun că cei din conducere nu au făcut asta în această iarnă”, a declarat Petre Grigoraș în legătură cu diviziunea muncii la Pandurii. Grigoraș mai spune că este sigur că la echipă îi vor fi aduse 2-3 întăriri în această iarnă: „Eu am avut o discuţie foarte elegantă cu conducerea la finalul lui 2011 şi am fost înţeles atunci că ar fi nevoie de 2-3 jucători pe posturile rămase descoperite. Este clar că trebuie să aducem ceva nou şi sunt convins că ne vom descurca, vom rezolva şi această problemă”, a specificat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.