RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme medicale pentru jucătorii lui Andrieș

/ 8 ianuarie 2012

După ce l-a pierdut în turul campionatului pe Paul Giotoiu, Energia are din nou probleme medicale în lot, Păiuș revenind cu dureri la umăr de la echipa națională, iar Asoltanei este suspect de apendicită.

Antrenorul Liviu Andrieș speră ca problemele lui Andrei Păiuș să nu fie atât de grave, să nu fie nevoie de operație și interul său să poată reveni după o perioadă de repaus: „Păiuș face fizioterapie, va face o săptămână de pauză și apoi rămâne să vedem ce va simți el după această perioadă. Depinde de el, de cum se va simți, dacă vom putea sau nu să ne bazăm pe el la reluarea campionatului”, a declarat tehnicianul târgujian pentru www.sportingorj.ro. Temerile lui Andrieș sunt mari și în ceea ce-l privește pe Alexandru Asoltanei, extrema stângă a Energiei acuzând dureri abdominale: „Mi-e frică să nu cumva să-l pierdem și pe Asoltanei. Are ceva dureri și din ce mi-a povestit, mi-e frică să nu fie vorba de o apendicită. Ar fi o lovitură grea pentru noi să îl pierdem pentru o lună sau chiar mai mult și pe Asoltanei”, a mai spus antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.