RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Să fim mândri că sunt căutaţi jucătorii noştri, că sunt chemaţi la naţională!”

/ 8 ianuarie 2012

Chemarea la națională a lui Mihai Pintilii nu îi încurcă planurile lui Petre Grigoraș, antrenorul Pandurilor așteptându-se să piardă de la pregătirea din Antalya și alți jucători ce ar putea fi convocați de Emil Săndoi la selecționata de tineret a României.

„Pintilii va lipsi doar o scurtă perioadă, iar de pe 2 februarie până pe 15 îl vom avea din nou în cantonament, practic în cea mai importantă perioadă de pregătire, cea cu jocurile amicale. Singura problemă este doar pentru el, că va sta o lună lună în cantonament. Sper să nu mai apară vreo problemă medicală legată de accidentări, deşi în cazul lui Mihai sunt sigur că va trece cu bine peste această perioadă, este un fotbalist rezistent. Concluzia ar fi aceea că selecţionarea la naţională nu afectează pregătirea echipei Pandurii şi asta contează pentru mine ca antrenor”, a declarat Grigoraș comentând situația lui Mihai Pintilii, căpitanul Pandurilor urmând a sta în Antalya de pe 15 ianuarie până pe 15 februarie.

Tehnicianul Pandurilor spune că este de așteptat ca și alți jucători din echipa sa să se afle într-o situație similară cu cea a lui Pintilii, susceptibili pentru o convocare la lotul de tineret fiind Lazar, Rada, Brata și chiar Unguru. „Se pare că şi tineretul va avea o acţiune similară în perioada aceasta de iarnă, deci s-ar putea ca Pandurii să mai dea şi alţi jucători la naţională. De data asta, eu unul chiar nu mai vreau să mai comentez nimic, pentru mine e mai important că sunt selecţionaţi, deci prefer să iau doar partea plină a paharului. Să fim mândri că sunt căutaţi jucătorii noştri, că sunt chemaţi la naţională. În plus, acesta este programul pe care îl avem toţi şi respect deciziile celor de la Federaţie”, a mai declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.