RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pîrvulescu: „Vom face 1-2 achiziţii”

/ 8 ianuarie 2012

Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că ar fi o greșeală ca echipa gorjeană să facă în acest moment prea multe transferuri, echipa fiind una destul de închegată și cu suficiente resurse interne de a acoperi plecările sau absențele datorate accidentărilor.

„De ce să facem multe achiziţii acum? Ne-a mers cumva rău? Rău e când iei 6-7 şi asta ca să schimbi ceva. Noi am avut o primă parte bună în care am jucat bine şi am avut rezultate peste aşteptările unora. Eu spun că, cu ce avem, o ducem la bun sfârşit”, a declarat Pîrvulescu despre campania de achiziții a Pandurilor din această iarnă. Totuși, președintele executiv al gorjenilor spune că Pandurii nu va sta cu mâinile în sân și vor fi și nume pe lista de achiziții: „Suntem în discuţii pentru mai mulţi jucători. Dar preţurile jucătorilor români sunt mari. Îţi vine rău când dai un telefon, întrebi de un jucător şi îţi vine răspunsul cu preţul. Toată lumea ţine la preţ, toată lumea vrea să scoată bani mulţi din transferuri. Fiecare urmăreşte să dea lovitura. Vom face 1-2 achiziţii”, a mai declarat Eugen Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.