RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia îl testează pe Andrei Vlad, un tânăr inter stânga din liga a doua franceză

/ 6 ianuarie 2012

Cu mari probleme în ceea ce privește linia de 9 metri, Liviu Andrieș și-ar dori încă un inter pentru returul campionatului, Andrei Vlad fiind în acest moment testat la antrenamentele Energiei.

Andrei Vlad este un inter stânga de 21 de ani, este fiul lui Silvian Vlad, antrenor la LPS Bistrița, și a evoluat din 2009 la Objat Correze d in Liga a II-a din Franța. „Este greu de spus că Vlad va fi oprit la Energia. Este un jucător tânăr, care poate crește, dar nu știm în cât timp, iar noi avem mare nevoie de un inter acum, nu ne permitem acum să-l așteptăm prea mult. Totuși, el se va mai antrena cu noi o perioadă de timp și o să-l urmărim și la joc să vedem cum se mișcă”, a declarat antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieș. Andrei Vlad ar urma să fie testat într-un joc amical pe care Energia îl va disputa cu Universitatea Craiova, la Craiova, când jucătorii echipei târgujiene vor efectua și vizita medicală.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.