RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Temelescu: „Grigoraș va continua să promoveze tineri din propria pepinieră a Pandurilor”

/ 4 ianuarie 2012

Ora reunirii Pandurilor se apropie însă informațiile cu privire la noile achiziții ale echipei gorjene se lasă încă așteptate.

Deși atât antrenorul Petre Grigoraș cât și președintele Marin Condescu anunțau la finalul primei părți a campionatului că este nevoie de 2-3 jucători care să acopere plecarea lui Chiricheș, despărțirile de Vranjes și Stromajer și lipsa pentru o perioadă mai lungă a celor doi jucători accidentați din tur, Băcilă și Pleașcă, încă nu s-au anunțat nume pentru această listă. În schimb, managerul general al Pandurilor anunță că o primă completare a lotului va fi făcută cu un contingent de jucători din propria pepinieră: „În privința lotului deplasat în primul cantonament din Antalya, având în vedere faptul că avem patru jucători care nu pot face deplasarea, Băcilă, Pleașcă, Vranjes și Stromajer, Petre Grigoraș a luat decizia de a completa lotul până la 26 cu jucători tineri din propria pepinieră. În primul stagiu vor fi cel puțin șase copii. Grigoraș își va continua astfel proiectul pe care l-am avut la semnarea contractului cu el de promovare a tinerilor din propria pepinieră”, a declarat Viorel Temelescu. Acesta a precizat că Pandurii s-ar putea baza și numai pe infuzia de la echipa de tineret, dar este foarte posibil ca în Antalya să mai fie testați și o serie de jucători străini: „Promovarea tinerilor din propria pepinieră este suficient pentru Pandurii în această perioadă. Dacă, pe parcursul acestui cantonament, vor apare în probe jucători mai buni decât cei pe care îi avem noi în lot, atunci vom intra în discuții cu ei”, a mai spus Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Andrei spune:

    incercati sa aduceti pe unii din acesti jucatori 😉 … Curelea , L.Ganea , Ferfelea , Bicfalvi , Paun , Paraschiv , Dica , Dina , Varga , Maftei , Buca ( Dinamo 2 ) , Radut , Martinovic … Ati putea incerca 😉 Nu Aveti nimic de pierdut daca incercati sa aduketi pe unii din ei ….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.