RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dublă amicală cu Craiova pentru Energia Rovinari

/ 4 ianuarie 2012

Antrenorul Slobodan Nikolic a anunțat că Energia Rovinari va disputa două jocuri amicale la sfârșitul acestei săptămâni și începutul celei viitoare.

„Duminică, de la ora 17:00, la Craiova, vom juca un meci amical cu SCM U Craiova, iar luni, de la ora 19:00, va fi meciul revanșă, la Târgu Jiu”, a declarat Slobodan Nikolic despre programul Energiei în perioada imediat următoare.

Energia a reînceput astăzi pregătirea după trecerea în noul an, la primul antrenament din 2012 participând: Stefan Nikolic, Viorel Mocanu, David Steffel, Porter Troupe, Alexandru Gliga, Răzvan Bratoloveanu, Adrian Guțoaia, Claudiu Alionescu și Alexandru Deconescu. Din lotul cu care Slobodan Nikolic va aborda partea a doua a campionatului lipsesc trei jucători, dar tehnicianul plav știe că în curând se va baza și pe serviciile acestora: „Darby va veni vineri în țară, pe Kabengele și pe Kljajevic îi așteptăm în această seară la Târgu Jiu. Nu mai vine nimeni în afara lui Troupe și Kljajevic. Avem 12 jucători, acesta va fi lotul nostru pentru retur. Ne-ar mai fi interesat Boian, de la CS Otopeni, dar această variantă a acăzut din cauza banilor”.

Slobodan Nikolic a confirmat faptul că sârbul Rajko Kljajevic a semnat cu Energia și consideră că acesta va fi un jucător util echipei sale: „Kljajevic este un altfel de jucător decât Steffel. Este complementar acestuia. Cred că dacă este adus în formă maximă poate fi mai bun decât Steffel. Este un jucător puternic, bătăios”, a mai spus tehnicianul echipei gorjene.

Săptămâna viitoare, trei dintre jucătorii Energiei, care nu au apucat în vară să facă vizita medicală cu echipa, Kljajevic, Troupe și Darby, vor merge marți la Craiova pentru a face controlul medical.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.