RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Porter Troupe s-a înțeles cu Energia

/ 29 decembrie 2011

După eșecul din Liban, extrema americană Porter Troupe s-a întors la Târgu Jiu și a bătut palma cu conducerea Energiei pentru a juca la echipa gorjeană din returul sezonului regulat.

După ce transferul lui Porter Troupe este ca și oficializat, Energia mai are de acoperit postul de pivot după ce s-a renunțat la serviciile lui Milan Oluic, în pole-position fiind un alt jucător plav, Rajko Kljajevic: „Suntem în discuții avansate cu el, în proporție de 99% el va semna cu Energia, dar nu va mai veni în acest an la Târgu Jiu. Îl așteptăm aici pe 2 ianuarie”, a declarat antrenorul Energiei care poartă negocierile cu jucătorul.

În cărți pentru a juca la Energia din retur mai este și un alt jucător, Octavian Boian, de la CS Otopeni. Boian, jucător născut în 1988, evoluează pe postul de fundaș, a jucat înainte de a ajunge în vară la CS Otopeni la SCM U Craiova și CSU Cuadripol Brașov.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.