RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii, Voiculeț și Mingote și-au prelungit contractele

/ 29 decembrie 2011

Pandurii și-a asigurat și pe viitor serviciile a trei dintre jucătorii titulari în echipa lui Petre Grigoraș, președintele grupării târgujiene anunțând prelungirea contractelor cu Voiculeț, Pintilii și Mingote.

„Am prelungit contractul pe încă patru ani cu Voiculeț, pe încă doi ani cu Mingote și pe încă trei ani cu Pintilii. Începeau în 2012 să fie în ultimul an de contract și am lămurit toate aceste aspecte, așa că avem nucleul cu care încercăm să mergem în perioada următoare. Vor fi și jucători transferați dar și promovați de la echipele noastre de copii și juniori sau de la echipa din Liga a III-a”, a declarat Condescu. Președintele gorjenilor a mai dezvăluit că s-a activa și clauza prin care Maxim va continua la Târgu Jiu precum și faptul că Batin este dorit la Pandurii și după expirarea împrumutului de la CFR Cluj: „Am plătit banii pentru Maxim. Avea o opțiune până la 1 ianuarie 2012. El va face parte dintre jucătorii de bază. Maxim a semnat cu noi pe trei ani, dar trebuia să plătim noi această primă rată să rămână al nostru. Am plătit aceşti bani către cel care ne-a adus jucătorul. Avem opţiune de cumpărare până la sfârşitul campionatului în cazul lui Batin. Acum ne gândim să îl transferăm. Am vorbit cu antrenorul şi şi-l doreşte în continuare”, a mai spus președintele Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    pentru ce i.au mai prelungit contractu acestui portar mingote nu ami dau seama. la 31 de nai… pandurii are portar de nationala under 18 .. si lazar e portar bun.. si al tine pe acest portar sa manance banii degeaba… ca mai iasa si la pensie.. peste doi.3 ani

  • dan spune:

    subscriu ca acest portar este oarecum limitat si nu merita 2 ani,avand in vedere si varsta.Daca ne aducem aminte si de golurile luate te minunezi ca apara la aceasta echipa frumoasa a campionatului….

  • 47 spune:

    daca nu era Mingote in unele meciuri numai aveam 30 de puncte 😉 amintiti-va meciul cu Vointa si multe altele cand a avut interventii foarte bune… nu ne trebuie portar, ci un atacant de valoare 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.