RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii se reunesc pe 11 ianuarie

/ 29 decembrie 2011

Pandurii și-a stabilit programul de pregătire pentru retur, Grigoraș a programând reunirea lotului pentru data de 11 ianuarie.

La o zi după reunire, pe 12 ianuarie, va avea loc, la Craiova, vizita medicală. Vor urma două zile de antrenamente la Târgu Jiu, după care, pe 15 ianuarie, echipa va pleca în primul cantonament din Antalya, care se va încheia pe 27 ianuarie. Al doilea cantonament pe care elevii lui Grigoraș îl vor avea în Antalya se va desfășura în perioada 2-15 februarie. Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, a declarat că în cele două cantonamente desfășurate în Antalya, echipa lui Grigoraș va avea mai multe jocuri de verificare, pentru mai multe dintre ele purtându-se negocieri pentru a fi transmise în direct pe micul ecran: „Ne dorim ca din primul cantonament, care va fi unul dedicat în special pregătirii fizice, să ne fie transmise două meciuri, iar din cel de-al doilea, suporterii noștri să poată să vadă la televizor patru partide”, a declarat Viorel Temelescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

11 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.