RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tinerii panduri au primit cadouri de Moș Crăciun

/ 23 decembrie 2011

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a fost vizitat de Moș Crăciun, toți tinerii fotbaliști ai Centrului de Copii și Juniori primind cadouri în pragul Sărbătorilor de iarnă.

Oficiali ai grupării târgujiene, în frunte cu secretarul general, Daniel Băloi, cel care răspunde în mod direct de Centrul de Copii și Juniori, directorul sportiv Robert Bălăeț și Mihai Stelescu, directorul Centrului de Copii și Juniori, dar și câțiva dintre jucătorii primei echipe a Pandurilor au luat rolul lui Moș Crăciun și le-au împărțit cadouri celor mai tineri dintre panduri. Mihai Pintilii, căpitanul Pandurilor, Florin Popete, cel mai vechi dintre jucătorii echipei gorjene, și Ionuț Tătaru au fost cei care le-au vorbit mai tinerilor lor colegi urându-le baftă în anul ce va urma îndemnându-i în același timp la o muncă asiduă la capătul căreia să se afle promovarea lor la prima echipă a Pandurilor și, de ce nu, chiar și la echipa națională.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, le-a transmis tinerilor panduri mesajul clubului, acesta fiind unul de mulțumire și, în același timp, o promisiune în ceea ce privește viitorul: „Vă mulţumim. Viitorul este asigurat. Cel mai frumos cadou pe care Moşul vi-l aduce este noul sediu al Centrului de Copii şi Juniori. Sperăm ca în luna aprilie sau mai să inaugurăm parterul unde vor fi vestiarele, magazia şi bazinele de recuperare, iar spre sfârşitul anului să încheiem lucrările şi la etaj unde se află trei birouri, o sală de conferinţe, şapte apartamente şi 14 camere duble. Conducerea clubului Pandurii, după cum vedeţi, continuă să investească în Centrul de Copii şi Juniori, mai ales că 2011 a fost cel mai bun an al nostru. Doi jucători produşi de Centrul de Copii și Juniori, Marian Pleaşcă şi Ionuţ Rada, au debutat pentru naţionala de seniori, respectiv naţionala de tineret a României. Este maxim din a-ţi putea propune, să ai jucători la toate nivelele echipelor naţionale de fotbal”, a declarat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.