RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu U14 are cinci jucători la lotul național!

/ 23 decembrie 2011

În perioada 19-21 decembrie s-a desfășurat la Brașov trialul tinerilor baschetbaliști născuți în 1998, trial la care CSS Târgu Jiu a participat cu șase sportivi.

Toți cei șase sportivi gorjeni sau comportat excelent depășind cu brio toate probele desfășurate în compania a peste 64 de sportivi din cele zece centre de peformanță din țară la această categorie.

Din cei șase, cinci vor continua să se pregătească cu lotul național la această categorie de vârstă după cum declară antrenorul acestei grupe de la CSS Târgu Jiu, Gabriel Bekeș: „Cei cinci sportivi selecționați au avut prestații deosebite, iar regretul că cel de-al șaselea sportiv nu a fost selecționat rămâne un imbold în pregătirea viitoare pentru ceilalți sportivi. Adrian Vlad, Alex Berca, Silviu Sanda, Camil Berculescu și Radu Rîșniță sunt cei rămași în pregătire la Brașov pâna pe 28 decembrie. Speranțele noastre s-au adeverit, iar pentru 2012 ne dorim să devină din nou campioni la U14”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Gabriel Bekeș, antrenorul grupei under 14 de la CSS Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.