RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic anunță despărțirea de Fields și Oluic

/ 21 decembrie 2011

Antrenorul Energiei a anunțat după meciul cu Politehnica Iași că aceasta a fost ultima apariție în tricoul echipei gorjene pentru americanul Brandon Fields, dar și pentru conaționalul său, Milan Oluic.

„Primul care va pleca va fi Brandon Fields. Pentru el s-a terminat perioada la Rovinari. Şi Oluic va pleca pentru că nu ne mai putem permite să ţinem şase jucători străini”, a declarat Slobodan Nikolic referindu-se la plecările din tabăra Energiei din această iarnă. Acesta a și explicat de ce Fields nu va mai fi oprit în lotul Energiei deși la începutul sezonului s-au pus mari speranțe în evoluțiile acestuia: „Fields are un salariu foarte mare, poate cel mai mare din lot, a jucat în medie 29 de minute pe meci şi nu-şi justifică aceşti bani”, a mai spus Nikolic.

Tehnicianul echipei gorjene a vorbit și despre cel care are mari șanse de a se alătura lotului Energiei după plecările celor doi, acesta fiind Rajko Kljajevic: „Pivotul sârb va acoperi poziţiile 4-5. La Târgu Mureş, Stănescu a avut două recuperări ofensive într-o fază decisivă, iar dacă acest Rajko Kljajevic era pe teren cu sigurnaţă acest lucru nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta a mai spus că s-au purtat discuții cu acest jucător și în vară, dar, după ce a ales o ofertă mai tentantă din punct de vedere financiar, a pățit ceea ce a pățit și Darby în Cipru, iar apoi a devenit interesat să accepte propunerea Energiei. Slobodan Nikolic are și o altă variantă pentru acest post, un alt jucător sârb, pe Aleksandar Jedjvic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.