RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Portiță lăsată deschisă pentru o probabilă revenire a lui Porter Troupe

/ 21 decembrie 2011

Fostă extremă a Energiei în primele trei sezoane disputate de echipa gorjeană în Divizia A de baschet masculin, americanul Porter Troupe a fost prezent în Sala Sporturilor din Târgu Jiu la meciul cu Politehnica Iași.

După ce aventura sa baschetbalistică din Liban a eșuat, așa cum s-a întâmplat și cu Darby în Cipru, mulți văd binevenită revenirea lui Troupe la Energia, printre aceștia fiind și antrenorul Slobodan Nikolic, care însă știe că pentru a-i face loc fostului căpitan al echipei ar trebui să mai renunțe la încă un stranier, în afara celor doi deja anunțați, Fields și Oluic: „Porter Troupe a venit la Târgu Jiu aşa că orice este posibil. Eu voi rămâne la Târgu Jiu, voi discuta despre jucătorii care vin, care pleacă. Problema principală este bugetul. Şi Porter şi Kljajevic ar fi utili pentru echipă şi Energia ar fi o echipă puternică. Dacă vine Troupe, atunci mai pleacă un străin. Trebuie să avem numai cinci străini. Oamenii din Târgu Jiu îl iubesc pe Porter, e important aici aşa că vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Slobodan Nikolic.

În afara celor doi jucători despre care Nikolic spune că vor pleca de la Energia, Fields și Oluic, echipa gorjeană mai are în acest moment alți patru jucători străini, Darby, Steffel, Stefan Nikolic și Giles.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

Nu sunt comentarii

  • EnergiAAA spune:

    sa plece nr 33 si sa revina TROUPEEEEE….Troupe pote juca foarte bine si pe postul dde conducator de joc !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.