RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari se reunește pe 11 ianuarie

/ 21 decembrie 2011

Angrenată în lupta pentru promovare și lider al seriei a IV-a din Liga a III-a până în ultima etapă, Jiul Rovinari se află în vacanță, dar conducătorii săi se gândesc deja la retur și la pregătirile pentru retur.

Antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, a anunțat că echipa se va reuni în a doua săptămână a lui 2012: „Vom avea reunirea după vacanță pe 11 ianuarie. Eu am examen pe 9 ianuarie pentru obținerea Licenței A de antrenor, proba scrisă. Încă nu este bătut în cuie, dar și în acest an vom face cantonamentul de iarnă tot la Govora, undeva după data de 25 ianuarie”, a declarat tehnicianul rovinărean pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai adăugat că în această perioadă conducerea clubului are în discuții nu doar programul pregătirii echipei, ci și eventualele transferuri pe care Jiul le-ar putea face în această iarnă: „În această perioadă studiem posibilitatea de a ne îmbunătăți lotul prin aducerea unor noi jucători. Trebuie să vedem ce jucători vrem și ce le putem oferi pentru că vrem jucători buni, care să ne poată ajuta în îndeplinirea obiectivelor, dar acestor jucători trebuie să le și oferim condiții similare cu cele avute la echipele de unde vin”, a mai declarat Cătălin Trofin.

Jiul Rovinari a început foarte bine campionatul 2011-2012, a fost lider în seria sa foarte multe etape, dar pe finalul turului, și pe fondul unor probleme de lot, echipa a început să piardă din turație și a pierdut puncte importante pe teren propriu, fapt care a dus la pierderea primului loc chiar în ultima etapă disputată în 2011.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.