RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a pus mâna pe CUPA PORCULUI!

/ 20 decembrie 2011

Ediția a doua a CUPEI PORCULUI, organizată de Complexul „Dolce Vita”, a fost câștigată de Jiul Rovinari, echipă formată din jucătorii ai grupării gorjene din liga a III-a.

În semifinalele competiției, Jiul Rovinari a trecut după executarea loviturilor de departajare de cei de la Kilometrul 0, scor 8-7, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal, 4-4, în vreme ce în cel de-al doilea meci Brendea a câștigat clar, scor 5-1, pe cei de la Ralbex.

Finala mică a fost o avalanșă de goluri, Kilometrul 0, echipă care a câștigat recent Campionatul Județean de fotbal pe teren sintetic, impunându-se cu scorul de 11-9 în fața celor de la Ralbex. Finala mică a adus victoria clară, cu 3-0, a celor de la Jiul Rovinari în dauna celor de la Brendea. Echipa câștigătoare a fost formată din portarii Voinea și Nicolae și jucătorii de câmp Amzucu, Trofin, Fotescu, Văcaru, Stanciu și Rădoi, acestora adăugându-li-se și Sergiu Popescu, jucător la Alro Slatina.

După finale, jucătorii s-au înfruptat din marele premiu pus la dispoziție de Complexul „Dolce Vita”, un porc, alte premii fiind acordate participanților de Magazinul Umbro din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.