RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheș, eroul principal la banchetul de final de an – GALERIE FOTO

/ 19 decembrie 2011

După ultimul său joc în tricoul Pandurilor, Vlad Chiricheș a fost sufletul petrecerii și la banchetul organizat în onoarea echipei gorjene la doar o oră după ultimul joc disputat în 2011.

Chiricheș a dansat, cântat și s-a bucurat alături de, de acum, foștii săi colegi, despărțirea de aceștia și de întregul staff al Pandurilor găsindu-l cu lacrimi în ochi pe fundașul ce va juca de la anul la Steaua. Chiricheș a fost la petrecerea de final de an și lider de galerie, el fiind cel care a dat tonul scandărilor la care au participat toți jucătorii Pandurilor.

„Le mulţumesc celor de la Pandurii. Mulţumesc pentru tot ce au făcut pentru mine şi, zic eu, le-am răsplătit eforturile. Domnul Grigoraş a avut un merit foarte mare în ascensiunea mea. De când a venit mi-a dat libertate, m-a ajutat să cresc, am avut noroc şi de o atmosferă extraordinară în jurul grupului şi în interiorul grupului, ceea ce este extraordinar. Trec la un alt nivel şi trebuie să dau totul pentru noua mea echipă şi o să o fac cu oricine, şi cu Pandurii”, a declarat Chiricheș după ultima sa partidă disputată în tricoul Pandurilor. După conferința de presă, înainte de a pleca spre localul unde s-a ținut petrecerea de final de an, Chiricheș a fost asaltat de fani care i-au cerut autografe, dar care s-au ales și cu mai multe suveniruri din partea jucătorului care va juca la Steaua din ianuarie: „Este și o perioadă a anului în care este bine să dăruiești. Am dat mai multe din tricourile mele de la Pandurii și alte artricole de echipament, dar am mai oprit și pentru mine, nu le-am dat chiar pe toate”, a mai declarat Chiricheș, jucător care a dat dovadă de caracter jucând la capacitate maximă pentru pandurii deși de luni bune el semnase deja pentru Steaua.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    daca tineati de acest jucator pana acum in iarna valora mult mai mult decat cei 800.000 de euro ca i.a platit oierul becali

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.