RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu vrea sărbătoare și performanțe la semicentenarul Pandurilor

/ 14 decembrie 2011

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, spune că aniversarea pe care echipa gorjeană o va avea în 2012 ar trebui să fie sărbătorită cu o performanță, iar pentru asta este dispus să facă investiții în jucători cu care să-i completeze lotul lui Grigoraș.

„În 2012, clubul, după multe cercetări, împlineşte 50 de ani şi vom face tot ce este posibil să avem una din cele mai bune comportări. Inclusiv în iarnă vom face câteva transferări pentru că am pierdut doi jucători importanţi care, cred eu, vor reintra în forma maximă începând din campionatul viitor. Având în vedere cele 3 accidentări vom face trei transferuri. Atacul şi partea dreaptă trebuie întărite”, a anunțat Condescu după încheierea turului de campionat, unul în care Pandurii au terminat pe locul 5.

Președintele gorjenilor spune că nu se gândește la o despărțire de antrenorul care a făcut istorie la Târgu Jiu: „Grigoraş este un antrenor care are performanţe. Noi trebuie să ne bucurăm că şi-l doresc mulţi pe Petre Grigoraş, dar el are încă un an şi jumătate contract cu Pandurii. Asta nu înseamnă că dacă el va crede vreodată că-i va fi mai bine în altă parte nu vom sta la masa tratativelor. Dar, eu cred că încă un an şi jumătate nu-i va fi niciunde mai bine ca la Târgu Jiu. Grigoraş dacă vrea să continue la Pandurii noi îi vom asigura condiţii să facă performanţă şi la Târgu Jiu şi nu acolo unde se presupune că ar face performanţă. Singur, noi nu avem istoria lui U Cluj sau Steaua, dar suntem acolo. Sunt echipe care mai nou sunt în primele locuri şi nu se pot lăuda cu istoria”, a mai declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.