RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso îl vrea pe Grigoraș tot la Pandurii

/ 13 decembrie 2011

Cardoso crede că Pandurii și Grigoraș trebuie să meargă împreună pentru ca echipa gorjeană să reușească performanțe în acest sezon și în cel care va urma.

„Avem nevoie de antrenorul Petre Grigoraş până la vară şi dacă mai luăm şi un loc de Europa vom mai avea şi mai departe. Pentru că am văzut cât de important e un antrenor care să unească un grup de jucători. Eu cred că au trecut mai mulţi antrenori pe aici şi nici unul nu a ajuns să ne cunoască atât de bine. Şi se vede acum cât de important e ca antrenorul să cunoască grupul de jucători şi fiecare fotbalist în parte”, îl laudă Cardoso pe antrenorul cu care a ajuns să fie golgheterul Pandurilor la jumătatea turului.

În legătură cu parcursul viitor al Pandurilor și posibilitatea ca echipa gorjeană să prindă un loc în Europa League, Cardoso invită la cumpătare, dar recunoaște că este posibilă și o astfel de performanță: „E un lucru pozitiv că suntem în faţa unor echipe de top ca Steaua sau Oţelul, dar acum ne bucurăm pentru victoria cu Concordia Chiajna şi ne gândim deja la meciul următor pentru că e foarte greu să te menţii acolo, pe locurile 5-6. E foarte frumos ce a făcut antrenorul Grigoraş din echipa Pandurii, dar cred că e prea devreme să ne gândim la Europa. E normal că au mai fost exemple de echipe care au intrat în campionat cu scopul de a se clasa în primele zece şi a câştigat un loc de Europa”, a mai declarat brazilianul Alexandre Cardoso.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.