RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu tratează de sus meciul cu Chiajna

/ 10 decembrie 2011

Secundul Pandurilor, Marian Dinu, a urmărit ultimul meci disputat în Liga I de Concordia Chaijna și spune de următorul adversar al echipei sale că este unul care poate surprinde și pe care este bine să nu-l subestimezi.

„Ținând cont de linia de clasament pare un meci ușor, dar am avut ocazia ca, aflat în cantonament pentru meciul cu Rapid, să pot urmări împreună cu o parte din jucători meciul celor de la Concordia cu Gaz Metan Mediaș și pot să spun că până în minutul 60 Chiajna a avut șase ocazii mari, mari de gol. Au avut și un gol anulat, pe bună dreptate, pe motiv de offside”, a declarat Marian Dinu despre meciul cu care Pandurii va încheia turul acestei ediții de campionat. Dinu apreciază jucătorii cu experiență din lotul Chiajnei, dar crede că din punct de vedere fizic nu vor face față un meci întreg: „Au jucători cu mare experiență, un Ilie Iordache, care chiar dacă nu este în cea mai bună perioadă, un Mihai Stere, dar care însă se pare că este suspendat pentru meciul cu noi, pe linia de fund îl au pe Petre Marin. Este posibil ca unii dintre acești jucători să nu ducă 90 de minute la același nivel din punct de vedere fizic dacă vom impune ritmul pe care noi l-am avut în ultimele partide. Trebuie să tratăm meciul foarte serios pentru că ne dorim să încheiem turul de campionat cu o victorie, să lăsăm o impresie bună celor care meci de meci au fost alături de noi și ne-au încurajat”, a mai declarat antrenorul secund al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.