RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Nu avem nimic de pierdut, este șansa noastră!”

/ 6 decembrie 2011

Pandurii va lupta miercuri pentru a-și egala cea mai bună performanță reușită în Cupa României, în cazul unei calificări în dauna Rapidului, echipa gorjeană ar ajunge pentru a doua oară în istoria sa în semifinalele competiției.

Pornind cu șansa a doua, în ciuda succesului clar obținut în campionat în urmă cu puțin timp, Pandurii nu are ce pierde, este de părere Petre Grigoraș: „Va fi un singur joc care te poate duce în semifinale, un joc pe care-l vor disputa pe teren propriu și care poate fi și o revanșă pe care vor să o ia pentru meciul din campionat. Sunt convins că altele vor fi datele problemei în meciul de cupă cu Rapidul. Cert este că noi nu avem nimic de pierdut, este șansa noastră! Dacă vrei să ajungi în finală, ori acum ori mai târziu, tot trebuia să întâlnim o echipă puternică. Vom face tot posibilul să obținem o calificare care va fi clar o surpriză”, a declarat antrenorul principal al Pandurilor.

Petre Grigoraș spune că Rapidul va avea de partea sa aproape toate atuurile și argumentele pentru obținerea calificării, însă și cele, puține, deținute de echipa sa, bine jucate, ar putea produce surpriza: „Trebuie să recunoaștem că pornim cu șansa a doua ținând cont de faptul că jucăm în Giulești, în clasament au mai multe puncte decât noi și au și o revanșă de luat după înfrângerea din campionat. Dacă am câștiga în Giulești, indiferent cum, după 90 minute, sau la penaltiuri, ar fi o surpriză. Și loturile și locul ocupat în clasament și istoria, toate sunt de partea lor. Ar fi o surpriză mare, dar o surpriză cu atât mai plăcută pentru noi. Cupa României este o competiție a surprizelor și se poate întâmpla absolut orice, chiar o calificare a Pandurilor, de ce nu?”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Meciul din sferturile de finală ale Cupei României dintre Rapid și Pandurii se va disputa miercuri, în Giulești, cu începere de la ora 18:30, partida urmînd a fi transmisă în direct de Dolce Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.