RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Nu cred că ar fi o surpriză să câştigăm la Reșița”

/ 6 decembrie 2011

Energia Pandurii Târgu Jiu va juca miercuri, de la ora 19:30, cu CS Caraș Severin, echipă care este urmașa celor de la UCM Reșița, iar antrenorul Liviu Andrieș crede într-o victorie a echipei sale.

„Meciul de la Reșița va fi un joc extrem de greu, cu o echipă puternică. Ne dorim să câştigăm deşi ne va fi greu. După cum îi văd pe băieţi, victoria din Europa a dat alt moral şi aripi. Sper să facem un meci bun şi să scoatem cât mai mult de acolo. Nu cred că ar fi o surpriză să câştigăm. Suntem două echipe echilibrate valoric, depindem de forma de moment”, a declarat Andrieș despre meciul cu care Energia revine în Liga Națională după meciurile disputate în Cupa Cupelor.

Pentru meciul de la Reșița, Andrieș are emoții în ceea ce privește folosirea a doi jucători, Apolzan și Mocanu, dar speră ca aceștia să își revină până la ora jocului: „Avem şi câteva mici accidentări. Apolzan are o mică problemă la gleznă, Mocanu a avut o întindere musculară, dar sper să pot alinia un prim șapte de bază”, a declarat tehnicianul Energiei. Acesta speră ca din ultimele două meciuri, Energia să scoată suficiente puncte pentru a se păstra în topul Ligii Naționale: „O victorie din cele două meciuri ar fi bine. Am încheia anul neaşteptat de bine pentru multă lume, clasare în primele 4 ale Ligii Naţionale şi o calificare în primăvara europeană. E o săptămână grea cu trei meciuri importante, de unul am trecut cu bine. Sper să intrăm în sărbători cu achitarea încă a unui salariu, ar fi mai multă linişte la echipă”, a completat Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.