RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Calificarea Energiei, cel mai frumos cadou pentru Gore Popescu

/ 4 decembrie 2011

Președintele secției de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, și-a serbat ziua de naștere sâmbătă, iar echipa i-a făcut cadou calificarea în turul următor al Cupei Cupelor.

„Cel mai frumos cadou de ziua mea. De fapt, ne aşteptam să ne calificăm. Meciul a fost la discreţia noastră, am simţit de acolo că putem să ne calificăm pentru că victoria lor a fost mincinoasă, practic ne-am bătut singuri. Le mulţumesc băieţilor şi să o ţinem tot aşa să ne facă bucurii pentru că publicul de asta vine la sală”, a declarat oficialul echipei gorjene după frumoasa victorie în fața italienilor de la Pallamano Intini Noci. Gore Popescu speră ca această victorie să fi deschis apetitul la calificări al jucătorilor Energiei: „Este o calificare istorică. Sper să avem puţină şansă şi la tragerea la sorţi şi să nimerim cu o echipă apropiată valoric. Nu aş vrea să dezamăgim. E un început în cupele europene şi să nu fie şi ultima calificare”, a mai spus președintele gorjenilor.

Energia și-a îndeplinit obiectivul în cupele europene și are ocazia să încheie cu bine și prima parte a campionatului, Gore Popescu declarându-se mulțumit de rezultatele echipei sale înaintea Sărbătorilor de iarnă: „În mod normal vor fi sărbători fericite. Echipa e pe locul 4 , ne-am calificat, jocul a început să meargă, am adus şi un pivot să suplinim lipsa lui Giotoiu. Da, o să fie sărbători plăcute pentru noi”, a încheiat oficialul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.