RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie și pentru baschetbaliști în deplasarea de la Otopeni

/ 3 decembrie 2011

Baschetbaliștii Energiei dau semne că își revin după umilința suferită pe teren propriu în fața celor de la CSM Oradea, trupa lui Slobodan Nikolic reușind să învingă în deplasare pe CS Otopeni cu scorul de 86-95 (21-16, 18-23, 13-22, 34-34).

Energia a pornit mai greu meciul, gazdele au câștigat primul sfert, dar gorjenii au știut să profite de problemele celor de la CS Otopeni, care au rămas cu un lot destul de subțire valoric. Baschetbaliștii de la Energia au apăsat pe accelerație în sfertul secund și au recuperat ceea ce au pierdut în primele zece minute, așa că la cabine s-a intrat cu un rezultat de egalitate. La reluare tot Energia a fost echipa care a impus jocul, a reușit să câștige sfertul al treilea la 9 puncte și și-a permis să joace ceva mai relaxantă ultimele 10 minute, sfertul final fiind unul al ofensivelor, încheiat la egalitate, scor 34-34.

Pivotul David Steffel, după o evoluție mai ștearsă cu orădenii, a reușit un nou double-double cu 21 de puncte și 11 recuperări, dar și 5 mingi pierdute, adică jumătate din totalul mingilor pierdute de Energia în acest joc, un capitol la care echipa gorjeană a reușit să se apropie de cerințele antrenorului Slobodan Nikolic. Cel mai bun marcator al Energiei în acest meci a fost Brice Kabengele, care a marcat 23 de puncte, Fields a marcat și el 18 puncte.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

31 Comentarii până acum

  • energy_fan spune:

    Una calda si alta rece pt echipa de baschet, sper sa-si revina si sa nu mai aiba prestatii penibile cum a fost cea cu oradea si mai sper ca mocanu sa plece ca nu e bun de nimic si sa il ia si pe oluic cu el!

    • gil spune:

      Ai perfecta dreptate in privinta celor doi.Cu putin timp in urma am avut un adevarat capitan care chiar daca mai avea si meciuri mai slabe stia cum sa-si recupereze greseala (nu pun la socoteala si faptul ca avea stofa de CAPITAN).Multumim din nou pentru „aportul” adus si in acest meci.Atunci cand o corabie este gata sa se scufunde,capitanul o paraseste ultimul (dar trebuie sa dai dovada de caracter,lucru cu care este paralel-in cazul Energiei,cand vezi meciul cu Oradea sa grabit sa-si lase colegii la greu).Constanta te asteapta sau daca nu poate o echipa mult mai buna la cat talent are.

      • energy_fan spune:

        Cand citesc ca „marele” capitan nu a dat niciun punct in meciul cu otopeniul ma intreb la ce sa mai stea la noi daca nici cu echipe slabe nu face nimic atunci cu cine? pleca mocane, du-te si lasa-ne!

  • EnergiAAA-anti33 spune:

    Un meci bun..Bravo Steffel&KAbengele..sper sa vina Dawson in locul’ lu’ Nikolic

  • realgorj spune:

    E bine!

  • doar eu spune:

    @energy_fan, gil:ce penibila esti! tu scrii, intrebi, tu raspunzi! cunosti cumva pe OMUL mocanu? cand nu juca, strigai in gura mare unde-i mocanu! cand joaca, de ce joaca! sa-ti spun eu cateva date statistice: silvasan nu a marcat deloc de trei puncte in meciul de la cluj! cine l-a tinut, stii? MOCANU! pesici a marcat 2(DOUA) PUNCTE CAT A STAT MOCANU IN TEREN! si apoi rolul unui capitan nu este sa marcheze doar el! el trebuie sa mobilizeze echipa din teren! si nu poti sa-l acuzi pe mocanu ca nu o face! asa ca cel putin vezi toate aceste lucruri, analizeaza-le si apoi sa postezi!
    @EnergiAAA-anti33: unde a jucat dawson? unde joaca acum? cine l-a sunat de la alte echipe, in afara de iasi? poate sa vina cand vrea el, dar sa-l tii la tine acasa si sa-ti faci echipa cu dawson capitan! ce zici de propunere? marsezi?

    • un ziarist spune:

      :))))))MOCANEE …lasa ne cu prostiile astea……esti penibil ca nu accepti adevaru si ca incerci sa ti aduci tot felul de scuze ………

    • gil spune:

      Eu nu am zis deloc de omul MOCANU.Putin ma intereseaza.Pe mine ca suporter ma intereseaza jucatorul MOCANU.Datele tale statistice sunt PENIBILE.Este platit sa isi faca datoria.Este platit sa joace.Pesic normal ca a dat doar 2(DOUA) puncte cat a stat el in teren, daca MOCANU in sfertul 3 a iesit afara dupa un „TOPOR” intamplator aplicat domnului Pesic!In legatura cu Silvasan:pe tine asta te intereseaza: ca nu marcheaza de 3 puncte?!Uita-te per total la statisticile lui Silvasan din acel meci.
      Si ca tot te vad profesor in baschet:spune-mi te rog de ce domnul capitan nu a marcat nici un punct meciul trecut cu o echipa formata aproximativ doar din romani?(probabil era preocupat de Scott care a fost aproape de double-double)
      PS:Mi se pare mie sau „mirosi” a nick55 cu acele date?
      Daca e asa : RUSINICA !!!

    • energy_fan spune:

      PENIBIL esti tu, mocanule sau @ doar eu! rusine!

    • gil spune:

      Esti 0.Inteleg ca vorbesti din proprie experienta,dar legat de comparatia de mai sus doar atat:PARANOIA.

  • EnergiAAA-anti33 spune:

    @doar_eu …n-am zis sa fie dowson capitan :)) delirezi…dowson e mai bun la statistici ca nikolic …la asta ma refer dar na..tu le cam stii pe toate , nu te putem contrazice !!

    • doarbaschet spune:

      Daca esti acelasi energiAAA care acum cateva luni era mare iubitor de Nikolic (ambii) ar trebui sa-ti fie rusine,iar daca nu esti si apari acum cu acest user name ar trebui de asemenea sa-ti fie rusine.Ia si tu exemplu de la ceilati maestri ai deghizarii,care isi schimba userii mai des decat ciorapii.Azi ii cheama x si il ridica in slavi pe cineva,care era mult mai bun ca Darby,ce mai,super jucator,iar acum ii cheama y,si acel cineva este petarda(am dat un exemplu intamplator).Poate peste 3 luni vei fi si tu energiAAA-antiDawson.Fii rezonabil si nu mai sustine tampenia asta.Dawson n-are fata de Energia,sper ca intelegi.

  • energy_fan spune:

    @doar eu: bai mocane, nu mai posta, milogule! nu esti mocanu? dar atunci cine esti de iti permiti sa vb in numele lui? am zis eu ca-i simt lipsa lui mocanu in echipa atunci cand n-a jucat! bai @doar eu, indiferent cine esti, scuteste-ma cu pupincurismul tau si indiferent ce vei posta dupa mine nu ma voi mai sinchisi sa-ti dau replica pt ca vad ca dupa parerea ta toti trebuie sa avem aceleasi pareri despre unii baschetbalisti. Ma poti obliga tu sa-l plac pe un baschetbalist care nu da niciun punct intr-un meci si care la meciul cu oradea si-a lasat echipa la greu? scuteste-ma!

    • doarbaschet spune:

      Nu stiu ce vi s-a pus asa pata pe Mocanu.Pana la urma din cele 11 meciuri,el a jucat in 6 in care am obtinut 4 victorii,si a lipsit in 5 meciuri in care am obtinut o singura victorie. Asadar nu cred ca poate fi socotit principal vinovat de vreo infrangere.Este adevarat ca nu este intr-o forma buna,dar de aici si pana a-l jigni ca la usa cortului e cale lunga.De altfel,personal nu cred ca si-a spus ultimul cuvant.Aportul lui poate fi important si fara sa marcheze mult,e adevarat ca nu zero puncte.Fiecare jucator trebuie sa inscrie , dar atunci cand nu reuseste sa o faca,nu fiindca nu stie, poate ajuta echipa aparandu-se bine.

  • energy_fan spune:

    ERATA:am zis eu ca-i simt lipsa lui mocanu in echipa atunci cand n-a jucat? adica nu am vrut sa pun semnul exclamarii ci semnul intrebarii, dar am gresit si acum indrept greseala!

  • FanFan la Tulipe spune:

    Aceasi problema o ai si tu energy_fan si gil si multi alti care posteaza aici numai pentru a-si varsa ,,oful” pe anumiti jucatori.Problema voastra este (si nu sunt primul care spun asta) ca cititi doar statisticile si trageti concluzii.Ca sa scrieti asa urat de Mocanu trebuia sa fiti in sala la Otopeni sa vedeti cu ochii vostri cum joaca .Voi credeti ca buni sunt numai aia care inscriu puncte. Pai ca sa dea Kabengele 23 de puncte unul ca Mocanu face zeci de blocuri isi ia o gramada de ghionturi si coate si munceste de doua ori mai mult decat shooterii. Numai vorbesc in faza defensiva asa cum foarte bine a observat „ doar eu ” Mocanu intodeauna duce greul , el fiind mai tot timpul responsabil cu „ treaba murdara”.
    Credeti ca intamplator in meciurile in care nu a jucat Mocanu am primit cele mai multe puncte . Si ce spuneti voi ca in meciul cu Oradea s-a grabit sa-si lase colegii este o mare rautate din partea voastra . Doua faulturi le-a facut in postura de ultim aparator ( si aici tot „vina” lui este ca se repliaza intodeauna mai repede ca toti ) iar cel putin unul l-a primit gratuit pe fault in atac( si asta tot pt. a-si proteja shooterii).
    IN ORICARE ECHIPA TREBUIE SA FIE CINEVA CARE SA „ CARE PIANUL ”.
    Si eu sunt suparat ca echipa nu merge, dar sa improsti cu noroi intr-un om care de cel putin 10 ani reprezinta ceva in baschetul romanesc este o mare nedreptate, si ar trebui sa va fie rusine , mai ales ca multi dintre voi nu aveti varsta cati ani de baschet are Mocanu.
    Dar asa suntem noi oltenii. O sa ajungem sa-i regretam cand nu o sa-i mai avem,asa cum am facut cu Bogdan Popescu, Rares Apostol, Troupe sau Lupusavei.

    • nick54/nick55 spune:

      RESPECT PENSIONARULUI.Oare Stanescu,Lupusavei,Carutasu,Fometescu,Lapuste,etc.,etc. nu au o varsta si cu toate astea dau dovada de mari jucatori? Oare trebuie sa-i toleram fitele de vedeta si doar atat? Daca-ti place cinste tie inseamna ca te multumesti cu putin.Ce pot sa spun decat:VIORELE tine-o tot asa,esti pe drumul cel bun!

  • doar eu spune:

    eu nu am mirosit niciodata inebunit mirosul de transpiratie al unui om si sa mai fiu si in extaz pentru acest lucru! tu da,coana asistenta! pacat de copilul tau ca citeste postarile tale! daca il urati atat de mult pe mocanu, haideti sa-l dam afara si sa aducem pe cine? pe cei care nu au avut nici o oferta din tara, au plecat ca niste lasi si acum plang sa vina inapoi! imi pare tare rau ca am participat si eu la actiunea din vara a lui nick55 ! poate ar fi mult mai bine sa nu mai fie echipa de baschet sa vedem in cine mai aruncati cu noroi! sau nu cumva de fapt asta si vreti? nu cumva sunteti mana dreapta a celor care vor sa nu mai fie baschet la tg-jiu? si stiti ce se face cu dreapta, nu? pacat ca niste otrepe ca voi(fan_energia si gil) incearca sa intine tot ce face un mare sportiv pentru echipa lui! puteti sa scrieti ce vreti voi, nu veti fi nici 0.0001% din ce a fost, este si va fi viorel mocanu! nu sunt avocatul lui mocanu, dar cand omul asta juca sub tricolor voi nu stiati sa mancati paine! parafrazandu-l pe stoicikov: go home, mamalicki!

  • nick55 spune:

    @nick54/nick55: te rog frumos nu mai intra cu id meu! nu am mai postat aici de foarte mult timp si nu voi mai posta pe un site care s-a transformat intr-un site de atac la persoana! daca ai curaj, fa ca mine: spune cine esti si nu fi las! si pentru ca tot am intrat: cel mai mare regret al meu legat de echipa de baschet este ca am incercat, asa cum am putut eu, sa avem in continuare aceasta echipa! dar vad ca nu meritam asa ceva! spre supararea mea, va cunosc pe toti cei care postati aici si imi e jena, unii sunteti oameni de toata isprava, inclusiv fan_energia! nu credeam ca se va ajunge sa balacariti echipa in asa hal! si pentru ce? ca nu este nu stiu care jucator la echipa? dupa parerea dv., aici ar fi trebuit sa joace doar patru jucatori si sa antreneze un singur om! si atunci va dau un sfat: decat sa va enervati atat de mult si sa injurati in stanga si in dreapta si pe toata lumea, mai bine nu mai veniti la sala! si poate asa veti fi si dv. mai calmi si noi, cei care iubim cu adevarat echipa, mai linistiti!

  • EnergiAAA-anti33 spune:

    Esti amuzant si in acelasi timp devii EXTREM de penibil nick55.Se vede de la o posta ca esti acelasi cu „doar eu”.Daca ai fost neatent vezi ce patesti:la ambele comentarii(doar eu si nick55) ai scris despre nickul „fan_energia”.Eu nu vad nici un astfel de nick:doar energy_fan.Vezi daca esti neatent:te faci de…ras!

  • un ziarist spune:

    mocanu cara pianu??????:)))))))))))poate mocanu cara o muzicuta din aia de buzunar…..hai sa fim seriosi…….

  • nick55 spune:

    @EnergiAAA-anti33: stii de ce imi pare rau? ca tu castigi niste bani pa spatele acestei echipe si dai in ea! nu stiu cine este doar eu si nici nu ma intereseaza. dar stiu ce prostii ai facut tu legat de echipa asta! ar fi pacat sa le spun, pentru ca esti tanar si imi pare rau de ce poti pierde! anti33 ala spune totul despre tine! stii la ce ma refer, nu?

  • MANCARIE...APA PLATA spune:

    Te doare mintea ce poti sa citesti aici! Eu nu inteleg ce tot aveti cu echipa asta??!! Mereu trebuie sa comentati si sa acuzati, cum a spus cineva mai sus : daca nu va place actuala echipa e mai bine sa stati acasa!! Va raciti gura degeaba oricum nu puteti schimba nimic, daca tot aveti curaj sa acuzati va rog frumos sa o faceti in sala! Atunci v-as aprecia pentru curaj si atunci ati vedea cati din sala sunt cei care va sustin! De la tastaura ne usor tuturor sa comentam dar in sala tot tupeul se reduce la muscatul buzelor!

  • EnergiAAA-anti33 spune:

    @doarbaschet da eu sunt acel energiAAA care ii sustineam dar am realizat acum ca m-am cam inselat in privina lor …. si referitor la ultimul coment „”””””EnergiAAA-anti33 spune:
    Esti amuzant si in acelasi timp devii EXTREM de penibil nick55.Se vede de la o posta ca esti acelasi cu “doar eu”.Daca ai fost neatent vezi ce patesti:la ambele comentarii(doar eu si nick55) ai scris despre nickul “fan_energia”.Eu nu vad nici un astfel de nick:doar energy_fan.Vezi daca esti neatent:te faci de…ras!”””””” Nu imi apartineeee mieeee !!! Nick55 :)) cred ca stiti ca nu-mi apartine =)) …imi pun naiba numele adevarat ca dupa interpreteaza lumea altceva..

  • nick55 spune:

    @gil, nick54/nick55, EnergiAAA-anti33: cum dumnezeu(sau dracu) cele 8 (OPT) cifre care compun un ID, pentru voi trei, sunt identice! vreti sa vi le spun? automat, dupa cifre voi spune si adresa de mail si numele vostru adevarat! cristi nu are voie sa le faca publice, dar eu nu sunt persoana oficiala! ca sa vedeti ca stiu ce vorbesc, va dau doar inceputul si sfarsitul: 82………99! asta acum! daca veti continua cu atacuri la persoana, sunt si alte metode (LEGALE!) de raspuns! acelasi lucru si pentru energy-fan!

    • gil spune:

      Domnule nick55 e vorba de un IP nu de un ID
      Ia sa vedem nick55 de unde le faci rost si apoi sa te tii investiggatii!!!!
      Poate reusesti sa suspenzi site-ul lui Cristi pentru divulgarea unor date confidentiale.

    • gil spune:

      Pentru nick 55 / daca nick vine de la Nicolae atunci LA MULTI ANI !!!!

  • nick55 spune:

    @gil, etc. :hopaaaa, a intrat frica in tine, viteazule? nu mai sunt penibil, sunt domnule? pentru cultura ta, site-ul nu se suspenda pentru ca, daca ai citi, ai vedea ce este si ce nu confidential! si pentru cine! in nici un caz pentru mine! si nu va fi facut public de administratorul site-ului! cand eu lucram pe calculator, tu nu stiai ca exista asa ceva! asa ca cere repede scuze cui trebuie! in nici un caz mie, pentru ca nu vreau asa ceva! daca vrei sa faci ceva pentru echipa de baschet, fa! dar nu mai face atac la persoana pentru ca, daca cineva cere oficial, se afla si numele si mail-ul si tot despre tine! ce zici, am dreptate?

    • gil spune:

      Esti de nota 1.000!Ma bucur ca esti fericit ca cineva te-a facut domn.Ai dreptate ,fata te tradeaza ca ai de mult calculator.Nu inteleg de unde atata ura si dusmanie (vezi si in cazul comentariilor de anul trecut la adresa lui Vlaicu).Comenteaza sportul si lasa comentariile rautacioase la adresa oamenilor din jur.Pentru mine esti ca si plecat din tara pentru totdeauna.

  • EnergiAAA'MARMOTEL !! spune:

    Nu inteleg ce satisfactie aveti sa comentati cu user’name-ul altcuiva.sa va dati drept alta persoana.Prea putin vor sa faca bine acestei echipe….Si nu uitati , sper sa nu ma insel eu … aceasta echipa inca mai exista in mare parte lui nick55…sper ca nu gresesc

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.