RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș vrea tribune pline la Ploiești

/ 2 decembrie 2011

Tribunele goale nu sunt pe placul lui Petre Grigoraș nici atunci cînd joacă în deplasare, antrenorul Pandurilor dorind cât mai multe femei și copii la meciul de la Ploiești, acolo unde accesul bărbaților este interzis de la incidentul de la meciul cu Steaua.

„Decât să joci cu tribunele goale și să se audă orice zgomot, până și lovirea mingii s-ar auzi ca într-un cimitir, mai bine să vină 10.000 de femei și copii și să strige și să țipe ca la balamuc. M-aș bucura să fie 10.000 și să încurajeze propria echipă. Nu m-ar deranja cu nimic. Este o atmosferă în care îți place să joci. Mie îmi plăcea să joc cînd stadionul era plin, indiferent că erau suporteri ai echipei adverse”, a explicat Grigoraș de ce vrea tribune populate la meciurile echipei sale, chiar dacă cei veniți la meci susțin echipa adversă.

În vreme ce Pandurii vin după un succes istoric, 3-0 cu Rapid la Târgu Jiu, nici gazdele nu sunt cu moral mai jos decât echipa gorjeană după ce Petrolul s-a impus în etapa trecută, în deplasare, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Grigoraș speră ca jucătorii săi să fie concentrați pentru a putea scoate un rezultat pozitiv pe „Ilie Oană”, o victorie putând fi echivalentă cu un „wilde card” pentru podiumul Ligii I la finele sezonului de toamnă, ultimele reprezentații ale Pandurilor din acest an urmând a fi pe teren propriu contra Concordiei Chiajna și Ceahlăului Piatra Neamț, meciuri în care gorjenii n-ar trebui să rateze victoriile.

Meciul dintre Petrolul Ploiești și Pandurii este programat sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, întâlnirea fiind transmisă în direct de Digi Sport 1.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.