RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu și-a dus „pandurii” în carieră și la Termocentrala de la Turceni – GALERIE FOTO

/ 1 decembrie 2011

Președintele Marin Condescu și-a luat echipa într-un periplu interesant în locurile unde lucrează oamenii de la care vin banii Pandurilor.

Prima oprire a Pandurilor a avut loc la o carieră de cărbune din apropiere de Rovinari, acolo unde au fost întâmpinați de Gore Popescu, și el președinte de club, dar la Energia. Jucătorii Pandurilor au avut ocazia de a urca pe unul dintre cele mai mari excavatoare, au făcut poze care vor fi incluse pe un calendar special tipărit de clubul gorjean și le-au fost date informații despre utilaj, modul în care acesta este folosit și despre cariera vizitată. Apoi jucătorii echipei gorjene au ajuns la Complexul Energetic Rovinari pentru o scurtă întâlnire cu directorul acestuia, Tiberiu Trotea, și o poză de grup în fața Complexului. Următoarea escală a Pandurilor a fost la Turceni, acolo unde Octavian Graure, directorul Complexului Energetic Turceni, a invitat mai întâi jucătorii la masă, iar apoi le-a oferit acestora o vizită în complexul pe care-l conduce.

Sport in Gorj vă oferă o nouă galerie foto realizată de Alin Peptan la Gârla, Rovinari și Turceni, locurile vizitate de panduri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.