RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie cu tribut

/ 29 noiembrie 2011

Bucurie victoriei în fața Rapidului a lăsat loc repede și unor regrete, cel mai mare fiind acela al accidentării lui Paul Batin, pe lângă acesta alți doi panduri având mici probleme medicale după duelurile aspre cu jucătorii giuleșteni.

„Se pare că după fiecare meci, după fiecare victorie importantă, noi trebuie să plătim un preţ mare. Aşa că şi după partida cu Rapid avem câţiva jucători care resimt probleme medicale. E vorba despre Batin, căruia i s-au pus deja 4 copci lângă gleznă, după o tăietură a crampoanelor lui Marcos Antonio, apoi e vorba despre Chiricheş, care are şi el genunchiul puţin zdrelit, iar Voiculeţ acuză o contuzie”, a anunțat Grigoraș problemele apărute în lotul său după meciul cu Rapidul.

Problema lui Batin este destul de serioasă și prezența sa la meciul cu Petrolul este foarte puțin probabilă, în schimb, Grigoraș are motive de bucurie date de revenirile lui Pintilii și Alexandru Grigoraș: „În proporţie de 90% pe Batin nu mă voi putea baza pentru partida următoare de la Ploieşti, poate doar o minune va face să se recupereze în timp util. El spune că şi-ar dori foarte mult să joace, dar de la a vrea şi până a putea este cale lungă. Nu pot să risc acum, iar după aceea să stea pe margine… În schimb, Alexandru Grigoraş a început de ieri antrenamentele normale, este deja refăcut după lovitura pe care a primit-o acum două etape. De asemenea, Pintilii va fi o certitudine pentru meciul de la Ploieşti, după cum ştiţi, şi-a ispăşit acea etapă de suspendare”, a mai precizat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • EnergiAAA-anti33 spune:

    Bine ca a inceput Grigoras’al’Mic antrenamentele ca sambata noapte …era pe jos prin club :)))

  • PanDurul! spune:

    Asa…Si care e problema? Nu ai avut loc de el sau ce te deranjeaza? Daca tu ai voie,el de ce nu ar avea?

  • EnergiAAA-anti33 spune:

    :))))))))) el n-are voie =))

    • ILoveEnergia spune:

      Bineinteles ca are voie. Evident are anumite restrictii pe care antrenorul le impune, este decizia lui insa daca le respecta sau nu, asumandu-si ceea ce face.

  • alin spune:

    cu marele fotbalist amzucu nu va-ti intilnit prin cluburi ca el e mai fotbalist decit chiri si viera

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.