RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Imaginea mea este cea exprimată de echipă pe teren”

/ 28 noiembrie 2011

Performanța Pandurilor, aceea de a se situa pe locul 5 în Liga I aproape de finalul turului, este strâns legată de numele tehnicianului Petre Grigoraș, iar suporterii echipei știu asta și i-au mulțumit acestuia scandându-i numele pe parcursul meciului și după finalul său.

Grigoraș rămâne modest, le mulțumește suporterilor Pandurilor și spune că echipa poate chiar și mai mult decât a obținut în acest tur de campionat: „Le mulțumesc celor care mi-au scandat numele. Înseamnă că apreciază jocul echipei și asta este imaginea mea. Nu este aceea când vorbesc la televizor sau dumneavoastră. Este cea exprimată de echipă pe teren. Este uneori catastrofală, câteodată este mai bună. Momentan ne situăm undeva bine. Se putea și mai bine, dar să așteptăm meciurile următoare și să încheiem anul așa cum ne-am dorit, cu un număr suficient de mare care să ne dea liniște pentru pregătirea returului”, a declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.