RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii și-a stabilit calendarul pregătirii de iarnă

/ 27 noiembrie 2011

Nici nu s-a încheiat prima parte a campionatului și oficialii Pandurilor știu deja ce au de făcut în pauza competițională din această iarnă.

Eugen Pârvulescu a făcut cunoscut faptul că Pandurii vor avea în această iarnă două cantonamente, ambele în Turcia: „Am stabilit și care va fi programul pregătirii de iarnă. Deși am avut și varianta unui cantonament în Portugalia, am ales să facem în această iarnă două cantonamente în Antalya. Primul va fi în perioada 15-27 ianuarie și va fi unul în care se va pune baza pe pregătirea fizică având doar 2-3 jocuri amicale, iar cel de-al doilea va fi dedicat relațiilor de joc, va avea 5-6 jocuri de verificare și este programat pentru perioada 3-15 februarie”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pârvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Dacă în acest an Pandurii vor merge de două ori în Antalya, anul trecut Grigoraș a optat tot pentru două cantonamente, însă unul s-a desfășurat în țară, în Poiana Brașov, iar cel de-al doilea tot în Antalya.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.