RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Al-Ioani joacă miercuri pentru România la Târgu Jiu

/ 22 noiembrie 2011

Partida de futsal dintre România și Muntenegru va prilejui întoarcerea lui Ion Al-Ioani la Târgu Jiu după o pauză de 8 ani, perioadă în care a jucat la CIP Deva și în Ungaria, la Gyor.

Jucătorul gorjean, om de bază la naționala României de futsal, va atinge 100 de selecții sub tricolor și se gândește la o carieră cât mai lungă, dar și la faptul că, în viitor, ar putea reînființa la Târgu Jiu o echipă de futsal: „Cred că o să am mai puţine emoţii pentru că acum am ajuns un jucător profesionist. Vreau să vă spun că nu mă consider nici vedetă și nu vreau să fac un meci special pentru că nu este meciul meu de retragere. Dar adevărul e că nu se întâmplă în fiecare zi să faci 100 de selecţii, de aceea sunt foarte fericit să se petrece asta chiar la Tg-Jiu.  Mă întorc aici după 8 ani de zile şi cu echipa naţională… Nu am de gând deloc să mă opresc doar la 100 de selecţii, voi continua să joc futsal până pot. În acelaşi timp, mă încearcă un sentiment de regret pentru faptul că nu mai este nici o echipă de futsal la Tg-Jiu, nu aş putea să uit că aici m-am lansat, iar trecutul nu poţi să-l laşi în urmă.”, a mărturisit Al-Ioani.

Meciul amical internațional de futsal dintre naționalele de seniori ale României și Muntenegrului va avea loc miercuri, cu începere de la ora 17:30, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, în deschiderea partidei fiind organizat un meci interesant între ziariștii și politicienii gorjeni, partidă care va debuta la ora 16:00.

Un bilet la acest eveniment sportiv costă 10 lei, tichetele găsindu-se la vânzare la Magazinul Suprizeria, lângă vechile fântâni arteziene din zona Magazinului Parâng, până la ora 14:00, oră de la care ele se pot procura doar de la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.