RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal care dă noi speranțe Jiului

/ 20 noiembrie 2011

Jiul Rovinari dă semne că își revine după șocul înfrângerii cu Atletic Bradu, în ultima etapă reușind un egal pe terenul celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Elevii lui Cătălin Trofin au început meciul de la Râmnicu Vâlcea primind un gol destul de repede, la capătul unui sfert de oră de joc, Marinescu marcând după o lovitură liberă a gazdelor. Jiul a preluat frâiele jocului, a dominat partida și a egalat prin Stanciu în minutul 60, dar, deși a mai avut la dispoziție încă o jumătate de oră, rovinărenii n-au reușit să-și apropie victoria: „Au dat destul de repede un gol, dintr-o lovitură liberă, la singurul șut pe poartă, dar noi am dominat clar partida, am egalat, însă, din păcate, n-am reușit să mai marcăm și golul victoriei. Am făcut un joc bun, am arătat o altă față a echipei, cu multă determinare și cu ambiție. Ne-a dezavantajat puțin și terenul, dar și în aceste condiții am avut o posesie bună, am pasat bine. Ne-a ieșit aproape tot, doar la finalizare am avut ceva probleme”, a explicat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Chiar dacă victoria nu a fost a Jiului, egalul obținut în această deplasare este considerat un pas înainte pentru echipa rovinăreană: „Pentru moral este bun și acest punct, asta pentru că veneam după două înfrângeri care ne-au zdruncinat puțin. De asemenea, acest punct este foarte important și pentru că ne menține pe primul loc și acum depinde doar de noi să terminăm turul în această poziție”, a mai spus tehnicianul Jiului, echipă care va evolua în ultima etapă pe teren propriu, în compania celor de la Minerul Mătăsari.

Oltchim Râmnicu Vâlcea – Jiul Rovinari 1-1 (1-0)

Au marcat: Marinescu (min. 15) / Stanciu (min. 60)

Jiul Rovinari: Nicolae – Trașcă, Amzucu, Ahrițculesei, Trofin (min. 80 Bugă) – Stanciu, Stoian (min. 70 Tudorache), D. Popescu, Davițoiu – Fotescu, Văcaru (min. 75 Șoșoi). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • alin spune:

    a jucat si aurel ,pt.ca era fff suparat il durea inima ca n-a ajuns unde i-si dorea ,dar mai are timp pina la iarna,sa nu ramina cu durerea

  • AMZ spune:

    NEA RASCOL MA SIMT NEVOIT SA_TI RASPUND.AI RAMAS ACELASI ,,OM,,DE NIMIC NU AI DECAT UN SINGUR ,,PIETEN,,IN TOT GORJUL DAR CAT DE CURAND ISI VA DA SEAMA CE FEL DE OM ESTI NU O SA_TI MEARGA LA NESFARSIT.

  • el spune:

    rascol?cn este?nu am auzit despre el!joaca fotbal?aaaaaa!nu a jucat.scuze!atunci despre ce vb!!!ceau!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.