RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieș: „Principalii vinovați de această reprezentație suntem noi”

/ 19 noiembrie 2011

Energia a jucat foarte slab contra Stelei, iar antrenorul Liviu Andrieș recunoaște asta și își împarte vina cu jucătorii săi pentru spectacolul modest dat de gorjeni.

Andrieș spune că nu a fost o surpriză pentru el faptul că Steaua a venit să joace handbal și nici evoluția sub nivelul obișnuit al echipei sale: „Mă așteptam să avem un astfel de meci. Nu era un meci ușor și s-a dovedit asta. Nu am jucat bine, i-am lăsat pe cei de la Steaua să joace și să aibă impresia că au fost furați în meciul de la Târgu Jiu. Nu mi s-a părut că au fost furați. Eu n-am ce să reproșez arbitrajului, care a făcut greșeli și de o parte și de cealaltă. Principalii vinovați de această reprezentație suntem noi, eu și jucătorii pe care îi antrenez”, a declarat tehnicianul târgujienilor.

Andrieș mai spune că asupra jocului prestat de echipa sa și-au pus amprenta și accidentările suferite de jucătorii săi și faptul că jucătorii de la națională au jucat o altă partitură: „Echipa este dereglată total. Am încercat o grămadă de sisteme de apărare, cu jucători care vin după accidentare, cu jucători care vin de la națională și fac ce făceau acolo fără să mai respecte sistemul nostru de apărare… Trebuie să mai lucrăm până la meciul de la Noci. Important este că am câștigat acest meci”, a încheiat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.